Apart Hotel Aducco Silver Mountain Poljana Brasov

Apart hotel Aducco Silver Mountain Poljana Brasov

Apart Hotel Aducco Silver Mountain je popularan lux objekat u Poljani Brašov. Apart Hotel Aducco Silver Mountain nudi smeštaj u 41 soba visokog standarda i kvaliteta sadržaja. Apart Hotel Aducco Silver Mountain predstavlja idealnu destinaciju za okrepljenje tela i duha, zahvaljujući prijatnim prostorima od 900 m2 sa zatvorenim bazenom, jacuzzijem, stalno zagrejanom otvorenom bazenu, saunama.
Apart Hotel Aducco Silver Mountain u Poljani Brašov svojim gostima pruža sledeće sadržaje i usluge : Everest restoran sa 140 mesta, sa prijatnim i elegantnim uređenjem, koje zadovoljava najzahtevnije ukuse i zahteve. Ovde se poslužuje bogat buffet doručak, dok su ručak i večera a la carte tipa. Teretana Apart Hotela Aducco Silver Mountain je opremljena savremenom opremom koja pruža raznovrsne mogućnosti vežbanja i fitness programa.
Dve konferencijske sale Apart hotela Aducco Silver Mountain u Poljani Brašov obuhvataju površinu od 190 m2 i opremljene su opremom koja zadovoljava uspešnu organizaciju raznovrsnih sastanaka, konferencija i događaja.
Prostrane i udobne sobe Apart hotela Aducco Silver Mountain Poljana Brašov su opremljene besplatnim bežičnim internetom, flat-screen TV-om, minibarom, sigurnosnim sefom, dnevnim boravkom sa opremljenom kuhinjom i trpezarijom, kupatilima sa tušem ili kadom, besplatnim toaletnim priborom, fenom za kosu, balkonima sa prekrasnim pogledom.
Zanimljiva mesta: Poljana Brašov je najpoznatija zimska turistička destinacija u Rumuniji i značajan međunarodni turistički centar sa 12 ski staza raznovrsnih stepena težine. Tvrđava Rašnov, centri za jahanje konja i zimske sportove su udaljeni od 2 km, selo Prejmer oko 30 km, dvorac Bran 25 km i Pećina slepih miševa 25 km.

 

SHARE IT: