Aman Sveti Stefan Crna Gora

Aman Sveti Stefan Crna Gora

Nekadašnje malo ribarsko selo iz 15. veka, danas čini luksuzni Hotel 5 zvezdica Amanresort Crna Gora, obnovljen u cilju očuvanja istorijskog ambijenta prekrasnog ostrva kakvo je vekovima postojalo na ovom mestu i danas je selo u okviru hotelske celine. Na drugoj strani prekrasnog miločerskog zaliva se nalazi Vila Miločer, objekat sagrađen 30-tih godina 20. veka, sa 8 apartmana, okruženih raskošnom baštom, koja je u prošlosti bila letnja rezidencija Kraljice Marije. Aman Sveti Stefan obuhvata područje jadranske obale dužine 2 km, sa rozikastim peščanim plažama u Miločeru i čuvenom Kraljičinom plažom. Najbliži aerodromi su Tivat i Podgorica.

Aman Sveti Stefan je luksuzni hotel na poluostrvu Svetog Stefana i jedinstvena istorijska celina kamenom popločanih staza, prekrasnih dvorišta sa veličanstvenim mirisnim zelenilom i beskrajnim pogledom na morsku pučinu. Ručno obnovljene kamene zgrade čine smeštaj u 50 soba, apartmana i vila na spektakularnom poluostrvu, pojedinačno uređen odgovarajućim detaljima i potpuno usklađenim sa viševekovnom istorijom naselja, što čini intimnu oazu smeštaja od ukupno 58 smeštajnih jedinica, sa 50 luksuznih soba, apartmana i vila na ostrvu i 8 apartmana u Vili Miločer, uz raznovrsne mogućnosti ishrane u jedinstveno prijatnoj atmosferi. Veličina soba i smeštaja Aman resorta Sveti Stefan varira od 50 m2 do gotovo 200 m2, opremljenih sadržajima koji omogućavaju nezaboravan i udoban odmor : prekrasan pogled na more, prostrane terase, duplex struktura soba, king-size ležajevi, trpezarije, dnevni boravci, raskošna kupatila, poseban toalet, prostor za ostavu prtljaga, WiFi, TV, zvučni sistem, sigurnosni sef, lični bar, neki sa privatnim bazenima…. Smeštaj Aman Hotela resorta Sveti Stefan odlikuju kameni zidovi, tavanica od masivnih drvenih greda, minimalistički stil nameštaja od hrastovog drveta, tkanine u krem i bež tonovima, udobni tepisi sa kožnim završecima, kao i jedinstveno uređena luksuzna kupatila.

Piazza je srce i središte Aman resorta na poluostrvu Sveti Stefan i otvoreni prostor koji pruža brojne mogućnosti izvanredne hrane, kao što je taverna, vinski bar, Pasticceria i antipasti bar. Na obali Aman resorta Sveti Stefan se nalazi nekoliko restorana koji pružaju vrhunsku hranu, ličnu, profesionalnu i diskretnu uslugu : prekrasni restoran na steni Kraljičine stolice, restoran Maslina na obali svetostefanskog zaliva, kao i opuštajući plažni kafe koji omogućava konzumiranje hrane, kao i organizaciju jedinstvenih događaja. Vila Miločer ima restoran sa otvorenim delom i lođom u kome gosti takođe imaju mogućnost posluženja elegantnog obroka. Gosti koji borave u Aman Resortu Sveti Stefan uživaju u posebnim izletima u okolinu, zdravstvenim tretmanima i tretmanima lepote, koji obuhvataju aktivnosti, opuštanje, jedinstven režim ishrane i proizvode bazirane na lokalno gajenom lekovitom bilju, maslinovom ulju i medu vrhunskog kvaliteta. Aman Sveti Stefan resort predstavlja izvanredan izbor za romantično putovanje, vrhunski odmor ili jedinstven događaj ili nezaboravno venčanje  !

SHARE IT: