Hotel Aleksandar Bečići Rafailovići

Hotel Aleksandar Bečići Rafailovići

Hotel Aleksandar u Rafailovicima je udoban i elegantan ugostiteljsko-turistički objekat 4 zvezdice u Rafailovićima, udaljen minut šetnje od čuvene peščane plaže u Bečićima, koja je duga oko 2000 metara. Rafailovići su nekadašnje malo ribarsko naselje u Crnoj Gori, koje je danas spojeno sa Bečićima i vremenom postalo veoma popularna turistička destinacija, poznata po Bečićkoj plaži – najlepšoj plaži Budvanske rivijere. Centar Budve je udaljen oko 5 km od Hotela Aleksandar Rafailovići, do koga se stiže prijatnom šetnjom uređenom stazom i pešačkim tunelom, pored plaže Kamenovo, takođe prekrasne plaže Crnogorskog primorja. Pored redovnih autobuskih linija od Rafailovića do Budve, ovim popularnim područjem crnogorske obale saobraćaju autobusi za Petrovac, Herceg Novi, Bar, Kotor i Podgoricu, kao i unutrašnjost Crne Gore. U Rafailovićima je marina za jahte, glisere i čamce, vozić za Budvu često saobraća, a manji brodovi voze goste do Svetog Stefana, Budve, Kraljičine plaže i ostalih okolnih plaža. Aerodrom Tivat je udaljen 25 km od hotela Aleksandar u Rafailovićima.

Hotel Aleksandar Rafailovići pruža udoban smeštaj u 20 moderno uređenih soba i apartmana sa besplatnim bežičnim internetom, opremljenih sadržajima za prijatan boravak poslovnih gostiju i turista : klima uređaj, udobni podovi-tepisi od zida do zida, sigurnosni sef, LCD TV sa kablovskim programima, mini bar, Internet, telefon, radni sto, moderna kupatila sa tušem i fenom za kosu. Sve sobe Hotela Aleksanar Rafailovići su nepušačke.

Dvokrevetne sobe zauzimaju površinu od 22 m2 i obuhvataju prostrani francuski ležaj i ležaj na rasklapanje za dete, francuski balkon ili terasu. Apartmani Hotela Aleksandar Rafailovići uživaju  pogled na planinu ili more i zauzimaju površinu od 40 m2 do 54 m2, koja odgovara boravku do 4 osobe. Sadrže dnevnu sobu sa ležajem na razvlačenje, spavaću soba sa francuskim ležajem, telefon, internet, sigurnosni sef, mini kuhinju za pripremu toplih napitaka, udobno kupatilo sa tušem i fenom za kosu.

U restoranu Hotela Aleksandar Rafailovići se poslužuje bogat buffet doručak sa izborom željene hrane i ukusni specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje, uz dobar izbor osvežavajućih pića i kvalitetnih vina. Gosti imaju mogućnost opuštanja uz omiljeno piće u plažnom Wine baru Hotela Aleksandar. Gostima koji borave u Hotelu Aleksandar Rafailovići je na raspolaganju wellness centar sa saunom, turskim kupatilom i teretanom i raznovrsni tretmani masaže i detoksikacije organizma, uz nadzor iskusnih i stručnih fizioterapeuta. Prvi Centar za detoksikaciju, zdravu ishranu i mršavljenje u Crnoj Gori radi u sklopu hotela Aleksandar u Rafailovićima. Nutricionista Nađa Mrvaljević je osnivač WAGA programa, i zahvajujući višegodišnjem iskustvu tokom rada u inostranstvu, u savremenom centru primenjuje najsavršenije metode u regulisanju gojaznosti na zdrav način, podsticanje detoksikacije i prirodnog procesa regeneracije, obnove i podmlađivanja celokupnog organizma.

Tokom boravka u Hotelu Aleksandar u Rafailovićima gosti uživaju u brojnim aktivnostima na vodi i sportskim sadržajima na uređenoj peščanoj plaži, na kojoj se nalaze brojni restorani i barovi.

Sadržaji Hotela Aleksanar Rafailovići – nepušačke sobe, recepcija tokom 24 sata, restoran i wine bar, wellness centar, sauna, teretana, tretmani detoksikacije i zdravog načina ishrane, usluge pranja i peglanja, najam vozila, bankomat, usluge prevoza i transfera, usluge masaže, joga….

SHARE IT: