Hotel Art Beograd

Hotel Art Beograd

Luksuzni Hotel Art Beograd se nalazi u centru Beograda, u poznatoj pešačkoj Knez Mihajlovoj ulici, što ga čini jednim od najpogodnije lociranih turističkih objekata Beograda. Većina kulturnih i istorijskih znamenitosti Beograda su na udaljenosti od par minuta šetnje od Hotela Art Beograd, kao što su Narodno Pozorište, spomenik Knez Mihajlu na Trgu Republike, Terazije trg, Kalemegdanska tvrđava i park, Skadarlija boemska ulica, Hram Svetog Save, Saborna crkva, kao i sama Knez Mihajlova ulica, na kojoj se nalaze brojne prodavnice, galerije, muzeji, kafići i restorani. Pored istorijskih i kulturnih znamenitosti Beograda, brojne administrativne i poslovne institucije Beograda i Srbije su smeštene u neposrednoj blizini hotela Art Beograd. Gosti koji borave u ovom odličnom beogradskom hotelu jednostavno stižu do primamljivih barova, klubova i kafića Beograda. Međunarodna železnička i autobuska stanica Beograda su udaljene oko 2 km od Hotela Art Beograd.

Hotel Art Beograd je potpuno obnovljen 2010. godine i nudi smeštaj u 55 prijatno uređenih, svetlih i savremeno opremljenih soba i apartmana u srcu prekrasnog Beograda. Sve sobe hotela Art Beograd su uređene u modernom, svedenom italijanskom stilu i opremljene plasma TV-om, ličnim sefom, fenom za kosu, minibarom, samostalnim podešavanjem klimatizacije i grejanja, brzim internetom – uz doplatu. Neke sobe Hotela Art Beograd su međusobno povezane vratima, dok sve imaju zvučno izolovane prozore. Kupatila sa tušem i dva ležaja ili prostrani ležaj čine standardni kvalitet opreme u svim sobama. Comfort sobe zauzimaju površinu od 21-23 m2 i opremljene su king-size lažejevima ili posebnim ležajevima, dok su Premium sobe površine 22-24 m2, takođe opremljene king size ležajevima ili posebnim – razdvojenim ležajevima. Junior apartmani imaju površinu od 35-46m2, obuhvatajući spavaću sobu i posebni dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i pogledom na Knez Mihajlovu ulicu, dva Juniro apartmana imaju balkone.

U Hotelu Art Beograd postoje kapacitet za održavanje kongresa i sastanaka, koji obuhvata 2 sale ukupnog kapaciteta 100 mesta, pogodne za uspešno održavanje raznovrsnih događaja. U restoranu, baru i kafiću Hotela Art Beograd se poslužuju najkvalitetniji domaći i internacionalni specijaliteti, egzotična pića i mini-zalogaji. Gostima Hotela Art Beograd je na raspolaganju poslovni deo, recepcija tokom 24 sata, hotelski sef, garderoba i lift koji vodi do viših spratova. Gosti koji borave u Hotelu Art u Beogradu takođe imaju mogućnost korišćenja bežičnog Interneta, usluge pranja i čišenja, garaže, saune i masaže – uz doplatu.

 

SHARE IT: